luni, 31 august 2009

Cimbrisor

Branza cu rosii. In dimineata asta mananc branza cu rosii.

Simplu. Delicios. Sanatos. Combinatia asta o pun in topul preferintelor mele alaturi de slana afumata cu ceapa.

Rosii cu branza web

Nu stiu lucruri mai simple si mai gustoase ca cele doua. Ca o partida de sex dimineata cand te grabesti sa pleci la serviciu si o atingere intamplatoare te face sa arunci hainele de pe tine si sa mai zabovesti putin.

Branza este o telemea de oaie (iau in fiecare saptamana din piata Obor, de la o doamna din Teleorman. Este cea mai buna telemea pe care am mancat-o in ultimii ani, nu are nimic de a face cu bucatile de cauciuc din comert) iar rosiile sunt absolut delicioase, carnoase, usor dulci si cu un pigment arzator, asa cum le stiu din copilarie cand ma furisam in gradina la tara, le luam direct de pe araci si le mancam ca pe mere.

Pentru ca fiecare masa trebuie sa fie diferita pentru mine, am pus putin cimbrisor, o continuitate pe care am dat-o mesei de seara trecuta. Aroma pe care o da cand zdrobesti intre dinti frunzele proaspete si floricelele iti umple gura, amesteca sinceritatea rosiilor si a branzei intr-o senzatie care ramane pe cerul gurii si in sinusuri cateva ore dupa ce ai terminat.

Branza cu rosii. Simplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu